Stem­nings­bil­leder efter den 14.4.2020

Anbefal denne side:

Forskellige hyggestunder i en anderledes tid

Nu er vi kommet efter påske - og vi lægger fortsat alle stor vægt på at skabe gode hyggestunder såvel i fællesskaber som individuelle alt efter ønsker og behov. Hyggestunder kan være med lidt træning eksempelvis ved at bowle, hygge over maden og/eller få lidt frisk luft i det gode solskinsvejr som vi er forundt i disse tider. 

På dronningens fødselsdag havde vi musik i gården ved Richard Ragnvald. Det var rigtig hyggeligt - vi kunne være med enten fra gården eller fra etagerne. En dejlig dag med solskin og godt humør. 😊

Den 21. april fik vi leveret 50 pakker hjemmelavet chokolade samt en skøn hilsen - alle er rigtig glade for gaven. Projekt "Næstekærlighed & t-shirts". Se lille videoklip fra Facebook.

At få en snak med familie / pårørende er kærkommen. Vi er gerne behjælpelige. 

Glædelig gensyn.
Onsdag den 29. april var første dag med besøg af pårørende efter mange uger. Besøg foregik udenfor i gården med afstand til hinanden med øje på at undgå smittespredning. 

Samme dag om aftenen var der “tøseaften” og hygge på 1. sal - manicure 😊

Besøg er en succes - også på trods af regnvejr, som vi oplevede torsdag - godt med pavillon.

En lille sang - et lille klip - som er meget værd. Mange tak. Til højtlæsning i ugens løb blev der talt om ynglingskager. Marieboller blev bagt. 

Små ture i det fri, forårsblomster plantes og der hygges og motioneres med billard -  hverdagen vil vi gerne er hyggelig for alle på Sofiegården.