Fer­ni­se­ring - invitation

Den 2. April kl. 14 i Cafe Olga

Anbefal denne side:

Historien er, at dagcentret lavede en aftale med Anna som bor på 1. sal her på Sofiegården.

Anna har malet malerier igennem mange år og vi synes det kunne være sjovt, hvis hun havde lyst til at udstille sine malerier i Cafe Olga.

Anna fortæller så, at hendes datter Karen også maler, så Karen bliver spurgt og hendes malerier bliver også udstillet. Herefter er det gået slag i slag.

Cecilie som er oldebarn af Anna har udstillet, og den sidste i rækken er nu, barnebarnet Lisbeth.

 

Jeg hedder Lisbeth Ravn og er 46 år gammel. Jeg bor på en lille landejendom i Jerlev, sammen med min mand Robert, og mine skønne børn Cecilie og Mads.

Jeg har tegnet og malet så længe jeg kan huske tilbage… og jeg tror mine lærer i skolen ville sige at det var for meget.

 

Min kunst er meget inspireret af dyr og naturen, især Island hvor jeg arbejde et ½ år i 1994 i forbindelse med min landbrugsuddannelse.

Den barske natur og de seje Islandske heste har nok sat sig lidt fast i mig.

Hestene synes jeg, er utrolig smukke dyr med udstråling i krop og bevægelse, og ikke mindst det glimt i øjnene som jeg elsker.

Jeg er selv den heldige ejer af 4 skønne Islandske heste, 3 Islændere og en Paso Peruano.

 

Når jeg maler natur fyldes jeg med stor livsglæde.

På mine mange gåture med hundene i skoven, og langs vandet morgen og aften, oplever jeg ro til at tænke over livet som det nu engang er.

Vejrets skifte, farverne og lysets spil, finder vej ud på mit lærredet eller papir.

 

Dagcenteret byder velkommen til fernisering tirsdag den. 2 april kl. 14.00 i Cafe Olga, hvor vi vil være værter med et glas bobler og lidt sødt til ganen.

 

Alle er velkommen.