Beboere træder i pedalerne til VM

Måske Danmarks sejeste beboere

Anbefal denne side:

Artikel i Ugeavisen Vejle 17.9.2019

.
.

Her på Plejecenter Sofiegården er det spændende at deltage i VW for Seniorer ved cykling til MOTIview. Selve opstarten af VW her på stedet blev fejret med kaffe og kage til et arrangement i Multisalen, hvor der var deltagelse af en masse cykellister samt repræsentanter fra kommunen og firmaet, der samarbejde om MOTIview.

Det var med højt humør og hyggeligt samvær da starten gik i gang.

Beboerne på plejecenteret konkurrerer mod andre plejehjemsbeboere fra Island, Sverige og Norge.

Anne og Carl Martin var de første cykelryttere, der blev sendt af sted, da startskuddet gik til cykel-VM for plejehjem, hvor de konkurrerer mod plejehjemsbeboere fra syv lande.

Cykel-VM for plejehjem er fra den 2. til 27. september og foregår via den særlige cykelløsning, MotiView, som består af en motionscykel og en skærm.

Beboerne ser film fra velkendte områder, mens de træder i pedalerne. Så de får motioneret hjerne, ben og arme på en gang, når de cykler med udsigt til velkendte områder.

I alt 27 fra Plejecenter Sofiegården deltager og er det største danske hold.

Den 27. september kåres den bedste mand, dame og hold i verden.

Mere her fra hjemmesiden

.
.
.
.
.
.
.
.

Der er blevet trådt hårdt i pedalerne siden vi startede den 2. september, da der allerede er blevet kørt 906km på de 2 uger VM har været i gang indtil videre. Vi ser derfor frem til de sidste 2 uger af VM, der slutter den 27. september.

Vi er engageret og lægger energi og fornøjelse i projektet. :-)