Ca­fe Ol­ga

Det er muligt at bestille mad fra cafeen (take away) - og spise den hjemme

  • Spis i Café Olga og/eller bestil mad fra Café Olga - og spis den hjemme

  • Sådan bestiller du take away
    • Ring på 3038 6345 og bestil

    • Vi skal have din bestilling senest kl. 10 dagen før

    • NB - bestillinger til mandag skal vi have senest fredag kl. 10. 

    • Du betaler med MobilePay på 872871

Menu plan for april.      

Dato

Hovedret                                                      

1.4

Tors.

Lukket.                                                                                           (Skærtorsdag)

2.4

Fred.

Lukket.                                                                                             (Langfredag)

3.4

lørd.

Lukket.

4..4

Søn.

Lukket.                                                                                                 (Påskedag)

5.4

Mand.

Lukket.                                                                                             (2. påskedag)

6.4

Tirs.

Fiskefileter med kartofler, sovs og grøntsager.

7.4

Ons.

Farseret porre med kartofler og porresovs.

8.4

Tors.

Lasagne med råkostsalat.

9.4

Fred.

Revelsben med kartofler, sovs og grøntsager.

10.4

lørd.

Lukket.

11.4

Søn.

Lukket.

12.4

Mand.

Paneret flæsk med kartofler, persillesovs og grøntsager.

13.4

Tirs.

Oksespidsbryst med kartofler, peberrodssovs og grøntsager.

14.4

Ons.

Karbonader med kartofler og grønærter og gulerødder.                                            

15.4

Tors.

Gryderet med kartoffelmos.

16.4

Fred.

Boller i karry med ris eller kartofler.

17.4

lørd.

Lukket.

18.4

Søn.

Lukket.

19.4

Mand.

Gullach med kartoffelmos.

20.4

Tirs.

Frikadeller med kold kartoffelsalat.

21.4

Ons.

Benløse fugle med kartoffelmos.

22.4

Tors.

Bøf bearnaise med stegte kartofler.

23.4

Fred.

Kalkun schnitzel med kartofler, ærter og smørsovs.

24.4

lørd.

Lukket.

25.4

Søn.

Lukket.

26.4

Mand.

Fyldt fisk med kartofler og remuladesovs.

27.4

Tirs.

Farseret kalkunbryst med kartofler og sovs.

28.4

Ons.

Tarteletter med salat.

29.4

Tors.

Mørbradgryde med kartoffelmos.

30.4

Fred.

Kotelet i fad med ris eller kartofler.                                            

(St. Bededag)                                                                                          

 

 Menuplan for maj måned

Dato

Hovedret                                                      

1.5

lørd.

Lukket                                                                                    

2.5

Søn.

Lukket                                                                                            

3.5

Mand.

Medisterpølse med kartofler, brun sovs og rødkål.

4.5

Tirs.

Rød pølse med varm kartoffelsalat.                                                                                            

5.5

Ons.

Fiskefrikadeller med kartofler, remuladesovs og grøntsager.                                                                                          

6.5

Tors.

Flæskesteg med kartofler, brun sovs og rødkål.

7.5

Fred.

Biksemad med bearnaisesauce.

8.5

lørd.

Lukket

9.5

Søn.

Lukket

10.5

Mand.

Gullach med kartoffelmos.

11.5

Tirs.

Brunkål med flæsk.

12.5

Ons.

Bankekød med kartoffelmos og grøntsager.

13.5

Tors.

Lukket                                                                             (Kr. Himmelfartssdag)

14.5

Fred.

Revelsben med kartofler, sovs og grøntsager.                                    

15.5

lørd.

Lukket

16.5

Søn.

Lukket

17.5

Mand.

Hønsefrikasse med kartofler.

18.5

Tirs.

Svensk pølseret med ærter.

19.5

Ons.

Rullesteg med kartofler, brun sovs og rødkål.

20.5

Tors.

Benløsefugle med kartoffelmos.

21.5

Fred.

Kogt oksesteg med kartofler, sovs og grøntsager.

22.5

lørd.

Lukket

23.5

Søn.

Lukket                                                                                                   (Pinsedag)

24.5

Mand.

Lukket                                                                                               (2.Pinsedag)                  

25.5

Tirs.

Fiskefilet med kartofler, persillesovs og grøntsager.

26.5

Ons.

Karbonader og stuvet hvidkål.

27.5

Tors.

Kalvefrikasse med kartofler.

28.5

Fred.

Stegt kylling med kartofler og sovs.

29.5

lørd.

Lukket

30.5

Søn.

Lukket                                                                                  

31.5

Mand.

Stegt flæsk med kartofler, persillesovs og grøntsager.

 

Åbningstid 

Ugens hverdage fra kl. 9.00 til kl. 15.30

Søndage i ulige uger fra kl. 10.00 til kl. 14.30

Morgenmad 

  • kl. 09.00 - 11.00

Frokost 

  • kl. 11.30 - 13.00

Eftermiddag 

  • kl. 13.00 - 15.30

Der kan købes

  • Dagens frokost 40,- kr. eller 50,- kr. 

  • Den "lille lune" 25,- kr. 

  • Biret / dessert 18,50 kr.

  • Smørrebrød 14,- kr. eller 8,- kr. 

Der er altid kolde drikke - kaffe/te/chokolade/kaffete og cappucino.  

Det er desuden muligt at købe forskellige varer med hjem, samt bestille til senere afhentning. 
Varm mad - smørrebrød - salat - sandwich - småkager - kager - brød 

Med venlig hilsen 
køkken personalet

Telefon

Personalet i café Olga kan kontaktes på telefon 3038 6345.

Betaling

Ud over kontanter, er det muligt at betale med MobilPay 

 

.
.
.
.